Galleria Mall Arad se afla pe calea Aurel Vlaicu nr. 225 – 235, imediat dupa linia de cale ferata in directia Nadlac. Mall-ul se afla aproximativ la jumatatea distantei dintre Atrium Mall si Centrul Comercial Armonia de pe acelasi bulevard.

Lucrarile de constructie a centrului comercial, ridicat in locul stadionului “Strungul”, au demarat in anul 2008, insa ritmul lucrarilor a fost incetinit si stopat chiar o perioada datorita venirii crizei economice si a finantarilor insuficiente.

Galleria Mall Arad a fost inaugurat in luna octombrie 2011. Acesta are o suprafata inchiriabila de 32,500 mp, fiind structrat pe 2 nivele si cuprinzand 77 de magazine, 1 hipermarket Cora (singurul din zona de vest pana in prezent), un multiplex Cinema City cu 8 sali, o sala Pure Fitness si 1,000 de locuri de parcare.

La capitolul retail regasim cateva branduri in premiera in Arad, precum grupul Inditex cu ale sale Zara, Bershka, Pull&Bear si Stradivarius, Mango, Tina R sau Oviesse. Printre celelalte branduri enumeram Leonardo, Sprider, Mexton, Terranova, Flanco, Diverta, Steilmann, Gatta, Skinny, Eponge Lady, Mondex, Kenvelo etc.

Daca vine vorba de food & coffee exista un numar destul de variat (dar no- name) precum Crispy House, M H Turkish foods, Taverna Libaneza, Quing Tian, AFC Sushi sau Gurmandis iar la cafenele avem Jacobs, Divino Café, Patchouli, Relax, Fashion sau Strudel Ice Café.

Dupa modelul Iulius Mall Timisoara, in cadrul mall-ului Galleria functioneaza si Evidenta populatiei, pasapoarte si Permise conducere.

Pentru a ajunge la Galleria Mall Arad, cel mai convenabil este sa luati linia 6 de tramvai, care va va lasa exact la statia denumita “Galleria”. Celelalte numere de tramvai care au ca si cap de linie Fat Frumos va vor lasa cu o statie inainte la “Fortuna”.

 

Informaţii despre

Nume Galleria Mall Arad
Adresă Calea Aurel Vlaicu, Cartierul Şega, Arad, judeţ Arad, România
Web www.arad.galleriamall.ro